Deutzia scabra Codsall Pink

* Dimensiune : 
19,50 lei
- +

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust decorativ care face parte din familia Hydrangeaceae. Arbustul creste sub forma de tufisuri mari, bogate care creeaza decoruri inedite in orice gradina. Frunzele cresc sub forma ovala intr-o culoare de verde inchis iar marginea frunzelor este usor dintata. Florile cresc grupate pe ramuri, sunt mari si cresc sub forma de clopot in combinatii de culori cu alb si roz deschis.

Deutzia creste cu usurinta la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri si se incadreaza in categoria arbustilor de talie mare. Arbustul are o crestere moderata-usoara si iubeste lumina astfel plantarea lui trebuie facuta in locuri cu semi-umbra sau in zone insorite. Nu este pretentios fata de sol, prospera cel mai bine cele cu un drenaj bun si o umiditate medie. Nu prezinta sensibilitate la boli sau la atacurile provocate de daunatori.

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust decorativ cu flori perfect pentru decorarea si amenajarea gradinilor mici si mari. Ofera imagini pline de prospetime in gradinile in stil oriental, rustic sau englezesc. Se planteaza solitar, in grupuri sau in aranjamente mixte. In gradini se poate aseza pe langa cladiri, ziduri, garduri sau in ronduri.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Vara