Gutui Japonez Chaenomeles superba Orange Trail

* Dimensiune : 
21,80 lei
- +

Chaenomeles superba Orange Trail este un arbust decorativ deosebit de frumos care face parte din familia Rosaceae. Soiul formeaza tufe dense si bogate in frunzis. Ramurile sunt usor arcuite iar in perioada de inflorire Gutuiul Japonez este puternic incarcat cu flori. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis iar florile cresc grupate una langa alta in nuante intense de rosu-portocaliu si au aspect de cupa.

Gutuiul Japonez Orange Trail este un arbust de talie mica cu o crestere moderata-usoara care la maturitate poate sa se dezvolte pana la o inaltime cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Arbustul iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta preferabil in zone luminoase, insorite dar poate fi sadit si in locuri partial umbrite. Gutuiul se dezvolta armonios in soluri bine drenate cu o umiditate medie si nu are nevoie de intretineri speciale. Este un soi rezistent la boli si la daunatori.

Chaenomeles superba Orange Trail este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Soiul este potrivit pentru amenajarea parcurilor si a gradinilor mici iar crescut in ghivece poate decora terasele si balcoanele.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Primavara