Liliac Syringa vulgaris Mme Lemoine

* Dimensiune : 
46,20 lei
- +

Syringa vulgaris Mme Lemoine este un arbust decorativ cu flori. Soiul este foios si are florile albe; creste puternic si ramificat. Frunzele sunt simple cresc sub forma ovala cu aspect de inima intr-o culoare de verde inchis iar florile sunt parfumate, albe, duble si formeaza buchete mari, conice si foarte bogate.

Liliacul Madame Lemoine este un arbust cu o crestere moderata. Soiul se incadreaza in categoria arbustilor de talie mare, inaltimea maxima la maturitate fiind de 5 metri. In perioada de inflorile Liliacul devine puternic impodobit, florile apar in in luna mai si tin pana in iunie. Soiul prospera bine in zonele deschise, insorite si prefera solurile fertile cu un drenaj bun. Arbustul nu prezinta sensibilitate la daunatori si are o rezistenta buna la poluare. Suporta foarte bine taierea astfel ca veti putea realiza buchete si aranjamente forale fara sa va faceti prea multe griji pentru arbust.

Syringa vulgaris Mme Lemoine ofera frumusete si decor prin port, frunze si flori. Liliacul este apreciat datorita florilor parfumate si este un element decorativ potrivit pentru amenajarea gradinilor si a parcurilor. Se poate amplasa pe langa cladiri, ziduri, garduri si case. Florile de Lilac se folosesc in aranjamente florale, la realizarea de buchete sau ca flori pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara, Vara