Trandafir Tom Tom

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Tom Tom este un soi care face parte din categoria Floribunda, familia Roosaceae si creste sub forma de tufa sau arbust bogat cu tulpinile puternice, spinoase. Frunzele cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis.

Florile sunt mari formate din aproximativ 25 de petale in nuante aprinse de roz.

Tom Tom se dezvolta puternic pana la o inaltime de 50-100 de centimetri. In perioada de inflorire, florile apar in bufeuri de la inceputul verii din luna iunie pana la sfarsitul lunii octombrie. Trandafirul este o planta iubitoare de lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zonele insorite. Se dezvolta cel mai bine daca se aseaza in soluri nisipoase, fertile cu un drenaj bun si cu o umiditate medie constanta. Nu prezinta sensibilitate la poluare sau la daunatori.

Trandafirul Tom Tom ofera frumusete prin flori. Se planteaza in gradinile mici si mari, in parcuri sau stradal. In gradini ofera imagini pline de culoare daca se planteaza in borduri, pe langa alei, trotuare, bancute sau in ronduri cu alte flori si plante decorative. Florile de trandafir se folosesc la aranjamente florale si la buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna