Trandafir urcator Sutters Gold

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,50 lei
- +

Trandafirul Sutters Gold este un soi urcator care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufe dense, bogate. Tulpinile sunt puternice, spinoase iar frunzele cresc in culori de verde inchis.

Florile sunt mari, deschise. Fiecare este formata din petale fine in nuante de portocaliu, piersica si rosu. Florile sunt superbe si foarte apreciate datorita jocurilor de culori calde pe care le creeaza.

Sutters Gold are o crestere viguroasa, trandafirul poate sa se dezvolte la maturitate la o inaltime de 3 metri daca are sustinerea adecvata. Soiul are o perioada lunga de inflorire, primele flori se deschid in luna iulie si infloresc continuu pana la sfarsitul lui septembrie. Trandafirul creste cel mai bine daca se planteaza in zonele deschise si insorite si prefera solurile care au un drenaj bun cu o umiditate medie. Nu este o planta sensibila la poluare sau la daunatori.

Trandafirul Sutters Gold este o planta decorativa urcatoare cu flori si are nevoie de sustinere pentru a se intinde. Se poate antrena sa se dezvolte pe foisoare, garduri, grilaje sau ziduri. Se planteaza in orice tip de gradina si creeaza contraste interesante de culori.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna