Trandafir Versilia

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Rosa Versilia este un soi teahibrid care face parte din familia Rosaceae si creste in tufe dense, bogate. Tulpinile sunt lungi, drepte si spinoase iar frunzele cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis.

Florile sunt mari, magnifice. Fiecare este formata din petale catifelate in nuante deschis de piersica. In centrul florilor culoarea este mult mai intensa.

Versilia are o crestere viguroasa si poate atinge inaltimea de un metru. Perioada de inflorire este lunga, primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana in luna octombrie. Trandafirul iubeste lumina si infloreste spectaculos daca se planteaza in zonele insorite, puternic luminate. Se dezvolta armonios in solurile fertile si bine drenate. Udarea se va face periodic dar nu in exces. Soiul Are o rezistenta buna la poluarea aerului si la daunatori.

Trandafirul Versilia este o planta decorativa cu flori care sunt extrem de apreciate si foarte mult folosite la realizarea de buchete pentru mirese sau alte aranjamente florale pentru diferite ocazii. Plantat in gradini ofera eleganta si rafinament peisajului. Floarea este o planta superba si pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara