Artar Japonez Acer palmatum Orange Dream

* Dimensiune : 
60,00 lei
- +

Acer palmatum Orange Dream este un arbust decorativ cu frunzisul cazator care face parte din familia Sapindaceae. Soiul este originar din Japonia. Arbustul creste cu o forma interesanta avand ramurile in nuante rosiatice-maronii. Frunzele cresc sub forma palmata-compusa formate din mai multi lombi si sunt de marime mijlocie. La inceputul primaverii artarul infrunzeste in nuante de verde iar la sfarsitul anotimpului de vara frunzele incep usor sa primeasca nuante intense de galben-portocaliu.

Artarul Japonez Orange Dream este un soi de talie medie. Inaltimea la care ajunge la maturitate este de 200-300 de centimetri. Arbustul prefera zonele de plantare in locuri insorite dar creste la fel de bine si in zonele cu semi-umbra. Solul potrivit pe care il adora este fertil si umed dar cu un drenaj bun. Nu are nevoie de intretineri sau ingrijiri speciale si este un arbust rezistent la poluarea aerului din zonele urbane.

Acer palmatum Orange Dream este un arbust decorativ prin port, frunze si culori. Culorile placute, aprinse ale frunzisului il transforma intr-un element de accent uimitor, perfect pentru amenajarea gradinilor mici si mari. Este ideal si ca arbust decorativ pentru parcuri unde se poate planta solitar si in aranjamente decorative mixte cu alte soiuri de plante si arbusti. Artarul creste bine si in recipiente sau ghivece mari fiind perfect pentru infrumusetarea teraselor.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 200 - 300 cm