Berberis thunbergii Red Rocket

* Dimensiune : 
19,80 lei
- +

Berberis thunbergii Red Rocket este un arbust decorativ foios care face parte din familia Berberidaceae. Soiul care poarta si denumirea de Dracila Red Rocket creeaza tufisuri dense si bogate cu aspect neregulat. Ramurile sunt arcuite si bogat impodobite cu frunze care cresc sub forma ovala in nuante intense de rosu-caramiziu. Odata cu venirea anotimpului de toamna frunzele primesc nuante mult mai intense de rosu.

Florile sunt mici si galbene dar nu au o valoare decorativa majora in comparatie cu frunzisul. Toamna arbustul face fructe mici si rosii.

Dracila Red Rocket este un arbust de talie mica, creste si se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Cresterea este usoara. Arbustul iubeste lumina, locurile potrivite pentru amplasare sunt zonele insorite, deschise. Se dezvolta bine intr-un sol bine drenat si are o rezistenta ridicata la poluarea aerului din zonele urbane.

Berberis thunbergii Red Rocket este un arbust decorativ prin port, frunze si culori. Cu ajutorul acestui soi se pot realiza peisaje inedite in orice tip de gradina. Se poate planta pe langa borduri si trotuare sau in compozitii peisagistice de stancarie. Soiul poate fi folosit de asemenea pentru a forma garduri vii. Arbustul creste bine si in ghivece.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 150 - 200 cm
Anotimp inflorire : Vara, Primavara