Ulmus minor Jackueline Hillier

* Dimensiune : 
33,00 lei
- +

Ulmus minor Jackueline Hillier este un arbust decorativ care face parte din familia Ulmaceae. Soiul creeaza tufisuri dense cu frunze cazatoare care cresc in perechi, sub forma eliptica-obovata in culori intense de verde inchis, stralucitor. Marginile frunzelor sunt usor zimtate. Arbustul infloreste inainte de infrunzire. Florile sunt de tip hemafrodit. iar fructele sunt mici si negricioase.

Ulmul Jackueline Hillier este un arbust de talie mare cu o crestere medie. Inaltimea maxima la care ajunge la maturitate este de 5 metri. Primele flori apar in lunile mai si iunie. Soiul iubeste lumina astfel ca plantarea trebuie facuta in locuri insorite. Creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun. Soiul are o rezistenta buna la boli, daunatori si la temperaturile scazute, nu necesita ingrijiri speciale.

Ulmus minor Jackueline Hillier este un soi de arbust ce este folosit in arta bonsaiului. Soiul poate fi plantat in aranjamente de gradini sau parcuri. Este un soi perfect pentru amenajarea stradala unde se poate planta pe langa trotuare sau sosele.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara