Berberis thunbergii Golden Ring

* Dimensiune : 
25,00 lei
- +

Berberis thunbergii Golden Ring este un arbust decorativ cu frunze colorate. Soiul face parte din familia Berberidaceae si formeaza tufisuri bogate si dense. Frunzele sunt mici, cresc in perechi sub forma ovata in nuante de rosu cu marginile usor conturate cu galben deschis. Florile sunt mici, in nuante de galben si nu prezinta interes prea mare din punct de vedere decorativ in comparatie cu frunzele.

Dracila Golden Ring se incadreaza in categoria arbustilor de talie mica. Cresterea este usoara-medie iar la maturitate poate sa ajunga cu usurinta la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Perioada de inflorire incepe din luna martie si tine pana la sfarsitul lunii aprilie. Soiul iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zonele insorite. Dracila prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie. Arbustul tolereaza poluarea si este rezistent la daunatori.

Berberis thunbergii Golden Ring este un arbust decorativ perfect pentru orice gradina sau curte. Soiul este ofera decoruri interesante indiferent de locatie fiind ideal si pentru amenajarea parcurilor sau ca arbust stradal. Soiul poate fi plantat pe langa garduri, ziduri, in ronduri sau pe langa cladiri.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Primavara