Berberis thunbergii Aurea

* Dimensiune : 
19,80 lei
- +

Berberis thunbergii Aurea este un arbust decorativ cu frunzisul in nuante interesante. Soiul se dezvolta dens cu ramurile arcuite bogat impodobite cu frunze. Frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde-galbui, auriu.

Darcila Aurea este un arbust de talie mica cu o crestere medie spre usoara. La maturitate soiul poate ajunge la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in luna aprilie si tine pana in mai. Zonele potrivite pentru plantare sunt in locatii cu semi-umbra sau locuri insorite. Arbustul berberis creste bine in soluri bine drenate si nu este pretentios, neavand nevoie de ingrijiri deosebite. Tolereaza seceta si poluarea atmosferica.

Berberis thunbergii Aurea este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si culoare fiind ideal pentru amenajarea gradinilor si a parcurilor. Poate fi utilizat si ca aranjament stradal sau in compozitii peisagistice. Arbustul poate fi plantat si in ghivece pentru a decora terasele sau balcoanele. Dracila Aurea se poate planta solitar, in grupuri sau sub forma de gard viu. 

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Primavara