Sorbaria sorbifolia Sem

* Dimensiune : 
18,50 lei
- +

Sorbaria sorbifolia Sem este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare, un soi care formeaza tufisuri imense, largi cu aspect rotunjit. Crengile sunt bogate in frunze. care sunt de marime mijlocie si cresc cu aspect penat intr-o culoare de verde inchis. Florile albe cresc grupate cu aspect pufos.

Sorbaria este un arbust decorativ cu o crestere usoara. Inaltimea maxima a soiului este de 150 de centimetri. Este un soi de talie medie iar perioada de inflorire incepe in prima luna din vara, in iunie si infloreste continuu pana la sfarsitul lunii august. In gradini locurile potrivite pentru plantare sunt in cele cu semi-umbra si spatiile insorite. Arbustul nu este pretentios fata de tipul solului atata timp cat au un drenaj bun. Sorbaria tolereaza poluarea.

Sorbaria sorbifolia Sem este un arbust ornamental pentru gradini si parcuri care este extrem de decorativ in gradinile cu aspect natural. Poate creea imagini peisagistice atragatoare daca se planteaza solitar sau in grupuri. Este un soi perfect pentru borduri si se poate planta de asemenea in ronduri, pe langa cladiri sau ziduri.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara