Physocarpus opulifolius Luteus

* Dimensiune : 
19,50 lei
- +

Physocarpus opulifolius Luteus este un arbust decorativ cu frunze cazatoare. Soiul creste dens si creeaza tufisuri globulare. Frunzele cresc sub forma palmata in nuante de verde-galbui. In anotimpul de toamna ele devin galbene stralucitoare. Florile sunt albe si parfumate.

Physocarpus este un arbust de talie mijlocie cu o crestere usoara spre medie. Inaltimea la care poate ajunge este de 150 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in primele luni de vara in lunile iunie si iulie. Soiul nu este foarte pretentios in privinta expunerii la lumina soarelui, se poate planta in orice zona din gradina atat in locuri insorite cat si in locuri cu umbra. Tolereaza mai multe tipuri de soluri ce au un drenaj bun. Are o rezistenta buna la poluare si la temperaturile scazute.

Physocarpus opulifolius Luteus este un arbust decorativ prin port, forma, frunze si flori. Soiul este ideal pentru amenajarea gradinilor mici dar se poate utiliza si in amenajarea parcurilor. Arbustul creeaza decoruri inedite in combinatie cu alte plante si arbusti.

Amplasare : Semi-umbra, Soare, Umbra
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara