Weigela Florida purpurea Nana

Weigela fl.purpurea Nana

18,50 lei
- +

Weigela Florida purpurea Nana este un arbust decorativ de gradina. Soiul face parte din familia Caprifoliaceae si formeaza tufisuri dense cu frunze decorative, lanceolate. Frunzele cresc in nuante de verde-purpuriu inchis iar florile cresc din abundenta in nuante de roz inchis.

Weigela este un arbust cu o crestere usoara care la maturitate ajunge cu usurinta la o inaltime de 100-150 de centimetri, astfel soiul se incadreaza in categoria arbustilor de talie medie. Perioada de inflorire incepe in luna mai si tine pana la sfarsitul lunii iunie. Arbustul prospera bine in locuri cu semi-umbra si in zone cu multa lumina, nu este pretentios fata de sol dar creste ideal in cele bine drenate. Tolereaza poluarea si nu necesita intretineri sau ingrijiri deosebite.

Weigela Florida purpurea Nana este un arbust decorativ de gradina care se poate utiliza si in amenajarea parcurilor. In aranjamente, arbustul poate fi plantat pe langa trotuare sau borduri. Decoruri inedite se pot obtine si daca il plantezi in aranjamente combinate cu alti arbusti si plante decorative.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Primavara, Vara